Diada de tardor de la Colla Jove de Barcelona a La Sagrera

laura fent d'acotxadora en el 9 d 6

laura fent d’acotxadora en el 9 d 6

El passat 10 de novembre vam celebrar la darrera diada de la temporada a la plaça Masada, juntament amb els Castellers de Viladecans i la Colla Jove de L’Hospitalet. Malgrat que l’actuació va ser una mica accidentada (el 5 de 7 que dúiem a plaça va fer llenya inesperadament), vam tenir l’ocasió d’acomiadar la temporada aixecant castells i pilars al cor de La Sagrera, molt a prop de casa.

Els resultats de la diada van ser els següents: 2p4, 9d6, 5d7(c), 4d7, 2p4. La Laura va fer d’acotxadora en el 9d6 (quin munt de canalla dalt del castell!) i en el 4d7, i va enlairar-se en un dels pilars de comiat…

la temporada la vam acomiadar amb força i energia...

vam acomiadar la temporada amb força i energia…

laura en el pilar de comiat

laura en el pilar de comiat

Al final de l’actuació, l’Eric, cap de colla, va anunciar que deixava el seu càrrec després de tres intensos anys de treball. Em sap greu per la seva decisió, però també entenc que tothom necessita temps per a altres projectes. Aprofito per agrair a l’Eric (i de pas a la Tània, que també va comunicar posteriorment que deixaria de ser cap de canalla…) per la seva dedicació i els seu coratge! Molta sort, Eric i Tània!

L’actuació de diumenge es va allargar més enllà de l’actuació a la plaça Masada amb un dinar i un festival al local de Can Fabra. Ens ho vam passar la mar de bé, amb el dinar, el concurs de postres, les actuacions… Vam al.lucinar especialment amb l’actuació de les mames de la colla: quin bon humor i quina marxa! Tot va estar molt ben organitzat i Déu n’hi do! quin munt de gent i quantes ganes de passar-s’ho bé. Vam marxar cap a casa al vespre amb molt bon de gust de boca ( i no em refereixo a la fideuà i les butifarres, que també van estar d’allò més bé…).

Aquesta temporada no hem participat tant en els castells com la temporada passada. Certament, conjugar les activitats de tots plegats a casa no sempre resulta fàcil i hem faltat a molts entrenaments. També he tingut puntuals problemes de salut que ens ha impedit d’assistir a algunes de les diades (a la de  La Mercè, per exemple, cosa que em sap molt greu…). De tota manera, estem contents de la nostra participació i de formar part de la colla, que cada dia sembla que es fa més gran ara que ja disposem de local!

Les nostres actuacions durant aquesta temporada han estat les següents:

– 17 de març: Inici de temporada dels Macacos, a Badalona

– 7 d’abril: Diada del Triacord, a Sant Cugat del Vallès

– 21 d’abril: Festes de La Primavera, a L’Hospitalet de Llobregat

– 16 de juny: Festa Major de Sant Gervasi, a Barcelona

– 15 de setembre: Festa Major de Poblenou, a Barcelona

– 10 de novembre: Diada de tardor de la Jove de Barcelona

Revisant el calendari, m’adono que la nostra participació ha decaigut especialment a partir de l’estiu. La veritat és que la temporada es fa llarga i acumulem el cansament de tot l’any, però, de tota manera, ja tenim ganes de tornar la temporada vinent als entrenaments i actuacions. Fins aviat, colla!!!

visca la colla... Jove!!!

visca la colla… Jove!!!

Podeu ampliar la informació, consultant el web de la colla

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s