Diumenge atapeït

logo colla jove de barcelona

logo colla jove de barcelona

El passat diumenge 16 de juny, després de gairebé 2 mesos sense participar en cap diada, vam tenir l’ocasió de fruir d’una jornada més que destacada. En el marc de la Festa Major de Sant Gervasi i acompanyats per la colla de Badalona, la Jove de Barcelona va protagonitzar una actuació brillant amb pd4, 4d7p, 4d7, 3d7, pd5. La Laura va fer d’acotxadora en el 3d7 (veure foto) i jo vaig col.laborar en diverses posicions a la pinya.

Malgrat que va fer molta calor i el terreny era tot de sorra, vam acabar molt satisfets (i cansats!). Feia molt temps que no havíem pogut participar en cap diada (la nostra darrera participació es remet al 21 d’abril a les Festes de la Primavera de L’Hospitalet) i la nostra assistència als entrenaments no sempre és del tot regular.

Ballant la polka en acabra la diada

ballant la polka en acabar la diada

Més informació en el web de la colla

Tenim un calendari molt atapeït d’activitats. El mateix diumenge a la tarda vam anar a veure l’obra de teatre Ombres d’altres cossos protagonitzada per alumnes (amb e no tan sols de plural, sinó fonamentalment de femení) de l’Institut Joan Fuster, on actuava la Mar i 8 companyes més (la Blanca, l’Alba B., l’Àfrica, la Mar A., l’Alba R., la Laura, la Lara i la Berta).

tot el grup en un moment de la representació

tot el grup en un moment de la representació

m4vmusSbgWUHwI0MmnXgJawOQRbEAdsqHrjAwbXJVoc,TB8URtV9jTfZbFAY4W0rtKH_EIXtjaOf1NbBfYNb6TU

la mar i la lara, amb les mirades perdudes…

L’obra es va representar en el Centre Cívic de Trinitat Vella, durant l’11ª edició de la marató juvenil de les arts escèniques Formul’Art (prèviament havia estat representada en el centre i en el Teatre Lliure en el marc d’una trobada municipal de grups teatrals de diversos centres educatius). L’obra és fruit del treball de tot el curs com a activitat extraescolar que es du a terme en el Fuster. L’Angie, la monitora de teatre, ha aconseguit portar a escena de forma molt brillant un conjunt de textos que denuncia la marginació a què ha estat sotmesa la dona al llarg de la història i reivindica el seu paper en la nostra societat. Les noies, fantàstiques, apunten maneres… Enhorabona!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s