Orquestra’t a L’Auditori de Barcelona

L'Auditori: Educa

L’Auditori: Educa

El passat diumenge 25 de novembre vam assistir al concert familiar Orquestra’t a l’Auditori de Barcelona. Dins la seva àmplia programació, l’Auditori reserva un petit temps i espai per als concerts familiars.

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), dirigida per Xavier Puig, ofereix un repertori format per fragments d’obres simfòniques que van des de Mozart a Varèse.

S’hi poden escoltar obres de diferents estils i èpoques, algunes interpretades per a tota l’orquestra (fragments de la Simfonia núm. 38 en Re major, KV 504 de W. A. Mozart; o de la Simfonia núm. 1 en Re Major de Gustav Mahler…) i altres que permeten gaudir del so de cadascuna de les famílies d’instruments (la Fanfarria de Paul Duchas o les Intégrales d’Edgar Varèse). El concert es complementa amb l’actuació de dues ballarines que amb els seus moviments segueixen el ritme de la música i s’acaben inserint dins l’orquestra. La posada en escena es basa en projeccions al fons de l’escenari que suggereixen els moviments de les ballarines i el ritme de la música.

ball, música clàssica i projeccions visuals: tot un espectacle!

ball, música clàssica i projeccions visuals: tot un espectacle!

Un espectacle de 50 minuts molt recomanable per introduir-se en el món de la música clàssica, amb la possibilitat d’assistir a una xerrada prèvia que ajuda a treure el màxim profit al concert. Altament recomanable! 

“A la casa del rei de la muntanya” del Peer Gynt d’Edvar Grieg, un dels moments més celebrats de l’espectacle…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s