Compás de espera: entrevista a Ràdio Molins

Ràdio Molins de Rei

Ràdio Molins de Rei

El passat dijous 18 d’octubre es va emetre a Ràdio Molins l’entrevista que em van fer en el programa Bon Dia i Bona Horad’11 a 12 hores del matí. M’ha fet molta il.lusió que aquesta primera entrevista (i espero que no sigui la darrera…) me l’hagi fet un antic alumne que vaig tenir a les aules de Molins de Rei: l’Oriol Romeu. Al poc temps d’incorporar-me a l’Institut Bernat el Ferrer va passar per una de les classe de 4t d’ESO un noi espabilat i inquiet que avui dia s’ha consolidat com un magnífic locutor en la ràdio del seu municipi. Espero de tot cor que l’Oriol continui tan trempat com el vaig veure el dia de l’entrevista.

A l’entrevista es fa un repàs del llibre i de les circumstàncies que el van envoltar abans de la seva publicació. Agraeixo, des d’aquí, l’interès de l’Oriol i RàdioMolins per donar a conèixer el meu llibre de poesia Compás de espera entre els seus oients i a  Stonberg Editorial per haver-hi contactat.

Us deixo l’enllaç al programa Bon Dia i Bona Hora. L’entrevista dura uns 20 minuts.  Espero que us agradi…

http://enacast.serveisradio.com/radiomolinsderei/18/10/2012/

Anuncis

4 responses to “Compás de espera: entrevista a Ràdio Molins

  1. Bona companyia i confiança, boníssima recepta. Però a l’Oriol Romeu no els vas ensenyar a llegir poesía :LOL:

  2. Hola José Luis:
    Francament, la lectura podria estar millor, però de tota manera em quedo amb la bona voluntat de donar a conèixer un dels poemes 😉 Per cert, què et va semblar?
    He actualizado mi última entrada de Campos de Castilla con dos nuevos enlaces a La Vanguardia: uno con más opiniones de personas relacionadas con la cultura, y el otro con la disparartada noticia de la nueva novela de Juan Marsé, Sentiments i centimets (ben trobat, per cert!)

  3. Al principio estaba un poco despistado tu alumno, pero lo he comentado solo por hacer un poco de broma. El poema me hizo pensar que la otra vez no lo había escuchado con detenimiento porque no lo recordaba y ahora me parecía el mejor. Pero ahora creo que no salía en el video y que me voy tronando. Está francamente bien.

  4. Gracias, Jose Luis, eres todo bondad y condescendencia 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s