Trobades diverses al voltant d’una taula

El passat mes de gener va estar un mes molt intens pel que fa a les trobades al voltant d’una taula. Després dels àpats familiars de les festes de Nadal, vam acabar de rematar-ho amb tres dinars amb tres colles diferents. No està malament, oi?

El dia 22 de gener vam celebrar l’11è aniversari del nostre viatge a Xina per anar a adoptar la nostra filla Mar. Ens vam reunir, com ja és tradició des del primer aniversari, diverses famílies de les que vam viatjar plegats. A més de les nostres filles grans s’aplegen, com en el nostre cas,  d’altres que han arribat més tard. Al restaurant de Puiglagulla, a la comarca d’Osona, ens vam reunir i, a més d’alguns petits regals, vam compartir una magnífica estona degustant els embotits de la zona i un segon plat de carn o peix, segons les preferències de cadascú.

les nenes xineses:

les nostres filles: Maria, Clara, Mar, Aïna, Jana, Núria, Dana (fila de dalt) Laia, Naiara, Laura, Mar, Jordina, Edurne, Joana (fila de baix)

els pares i les mares de les nenes xineses

els pares i les mares: Jordi, Venancio, Josep, Antònio, Faust, Josep i Manel (fila de dalt) Esther, Mercedes, Adelina, Irene, Margarida i Rosa (fila de baix)

El dia 28 de gener vam fruir d’una altra reunió que ens va aplegar a vells amics/gues amb les nostres dones i fills/es. Feia molt de temps, des de l’octubre del 2010, que no ens retrobàvem tots plegats, malgrat algunes absències prou significatives. El Josep i l’Anna van ser dos amfitrions magnífics que ens van sorprendre amb un menú excel.lent confeccionat per ells mateixos. Malgrat les limitacions d’espai, vam disfrutar del menjar (magnífics fideus amb bolets…) i de la companyia dels vells companys/es.

la magnífica fideuà amb bolets

la magnífica fideuà amb bolets

els vells amics i amigues

la colla: Xus, Pere, Irene, Raimon Rosa, Xavi, Arnau, Josep, Esther, Alfons, Maribel i Josep Lluís (d'esquerra a dreta)

Per últim, l’endemà mateix, el 29 de gener, vam celebrar l’arribada del Nou Any Xinès amb la colla pessigolla del segon viatge a Xina per anar a cercar la nostra filla Laura. La Berta, la Maria i la Yinfan i els seus pares, així com la Wengyi, germana de la darrera, ens van acompanyar al restaurant Nou Món de Sant Just  Desvern. Després de menjar pato laqueado (?) i altres delícies orientals (oi, Joan?) ens vam reunir a la casa de l’Agustí i la Céline on vam disfrutar d’una tranquil.la i plàcida sobre taula.

les nenes xineses

les nostres filles: Yinfan, Wengyi, Mar, Laura, Maria i Berta (d'esquerra a dreta)

els pares i mares amb una Tging Tao a les mans

els pares i mares amb una Tging Tao a les mans: Irene, José Luis, Mª Carmen, Agustí, Céline, Lourdes i Joan (d'esquerra a dreta)

Certament, no va estar gens malament cap de les tres trobades, i no em refereixo precisament a l’aspecte gastronòmic  que no cal descuidar (els tres àpats ens van satisfer plenament), sinó a la possibilitat de rememorar vells moments i de compartir nous instants amb persones prou significatives en les vides de la nostra família.

Gràcies a tots i totes per compartir amb nosaltres el vostre temps i fins ben aviat! A veure quan ho repetim!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s